Esgotades les entrades per CanetRock 2022

per Redacció, el 30 de juny de 2022 a les 08:37
Ja no queden entrades per la vuitena edició de CanetRock que se celebra aquest dissabte, dia 2,  al Pla d'en Sala de Canet de Mar. Un any més el festival ha exhaurit totes les localitats, tornant a mostrar la seva capacitat de convocatòria i consolidant-se com un dels principals esdeveniments musicals del territori.

Oques Grasses, Stay Homas, La Fúmiga, Els Catarres, La Pegatina, Miki Núñez, Doctor Prats, Suu, Ginestà, Balkan Paradise Orchestra, Marcel i Júlia, Miquel del Roig i Buhos. Aquests són els artistes que pujaran a l'escenari del festival aquest 2022.
 

Com cada any CanetRock oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació dels Djs Ernest Codina, Carles Pérez i OGT. A més a més, per aquesta edició s'han millorat diversos aspectes, posant molt èmfasi en la sostenibilitat i en grans descomptes en transport per arribar fins al festival. 

CanetRock s'amplia i aquest estiu -a més de l'edició de Canet de Mar- se celebrarà també la primera edició de CanetRock Mallorca el 23 de juliol a Alcúdia.

Amb el mateix esperit que el del Maresme, CanetRock Mallorca acollirà una dotzena de les bandes més importants del panorama musical català, amb especial presència d’artistes de les Illes, i crearà una escena musical única i singular. Hi actuaran Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: