Charli D'Amelio i aquest famós estan sortint?

per Redacció, el 30 de juny de 2022 a les 10:19
Fa setmanes que corren rumors de què la famosa tiktoker Charlie D'Amelio i Landon Bake, el fill petit del bateria de Blink-182, estan sortint. Però, és realment així?

Les especulacions van començar després que tots dos fossin vistos al mateix temps a la festa que Dixie, la germana de Charli, havia organitzat per celebrar el llançament del seu primer disc. A més, les seves xarxes socials van delatar que havien acudit junts a la mateixa tatuadora a Los Àngeles, fet que va fer augmentar les sospites.


Finalment, la revista Elle ha confirmat la seva relació amb unes imatges en què la parella apareix sortint d'un restaurant de Nova York agafats de la mà. A més, una font propera ha assegurat que, tot i que la relació fa poc que ha començat, ja fa mesos que es veuen.
 

A més, sembla que Landon fa temps que intenta fer-se lloc al món de la música i la moda i molts mitjans insinuen que aquesta relació el pot fer aconseguir la fama que tant desitja.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: