Parlem amb la Marta Bernadet, una de les estudiants amb la nota més alta a la selectivitat 2022

per Redacció, el 30 de juny de 2022 a les 11:01
Es diu Marta Bernadet, és de Sant Boi de Llobregat i ahir a la tarda el seu mòbil es va col·lapsar de missatges després que s’anunciessin les notes de les PAU 2022. El motiu? Va treure un 10 en la fase general i un 13,8 en la total convertint-se en una de les estudiants amb millor qualificació d’aquest any.


“No m’esperava aquesta nota, ha estat una supersorpresa” ens explica aquesta estudiant dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts. Tot i això, ens confessa que es va preparar bé els exàmens perquè necessitava bons resultats per entrar al grau que volia: Medicina a la UPF.

“És clau ser constant, però també respectar les hores de descans”, assegura. I és que, com diu la Marta, la selectivitat pot servir per entrar a la universitat que vols, però a la vida les notes “no ho són tot i hi ha coses més importants”. Us deixem amb l’entrevista que li hem fet:


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: