El (car) i sorprenent regal que Rosalía va fer a Ibai Llanos

per Redacció, el 1 de juliol de 2022 a les 06:00
La "Velada del Año 2" ha estat l'esdeveniment amb més visualitzacions de Twitch, arribant a una audiència màxima de 3,3 milions de persones. Es va transmetre a través del canal d'Ibai Llaños, el seu organitzador, i va batre el rècord que fins al moment tenia TheGreft amb 2,5 milions de visualitzacions.

Dies abans de l'esdeveniment, Ibai havia parlat obertament al seu canal sobre els comentaris gordofòbics que rep diàriament i havia mostrat la seva preocupació respecte a l'outfit que portaria, ja que sabia que els ulls de milions de persones estarien posats en ell.


Finalment, va portar una camisa blanca, una jaqueta blava i uns pantalons de color cru, però no va ser el seu outfit en el que es van fixar els seus seguidors, sinó en el bastó amb què va aparèixer en diverses ocasions. Els fans van quedar sorpresos perquè el streamer mai havia comentat que tingués problemes de mobilitat.

Ibai, en veure els dubtes que havien sorgit, va decidir explicar a través del seu Twitch quin era el motiu del bastó. I és que resulta que és un regal que la Rosalía li va fer quan van coincidir en el concert de Rauw Alejandro a Barcelona, però això no és el més sorprenent! Si no que el bastó està valorat en 65.000 dòlars i és una edició especial de Kanye West que la cantant va aconseguir als Estats Units. Així doncs, el bastó era només un complement caríssim que Ibai va decidir lluir durant aquest dia tan especial.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: