Algun cop t'has sentit atret per la persona que et cau malament? Aquest és el motiu

per Redacció, el 17 de juliol de 2022 a les 06:00
Alguna vegada has sentit atracció cap a una persona que et cau malament? Segons l'investigador Justin J. Lehmiller, un 31% dels adults assegura haver tingut fantasies sexuals amb una persona que odien.

Segons l'investigador, aquest tipus de pensaments sexuals solen estar més presents en aquelles persones que presenten una autoestima baixa, tot i que no sempre és així, i estan relacionats amb tenir fantasies que giren entorn la dominació i el sadisme. És a dir, a aquestes persones els sol agradar sentir-se o bé molt submises o bé molt dominants.


A més, sembla que les persones que tenen aquest tipus de fantasies solen tenir un menor grau d'amabilitat i de preocupació sobre el benestar dels altres, mentre que les persones que tenen fantasies sexuals amb la seva parella actual o amb la persona que els agrada són considerades molt agradables. Tot i això, no es coneixen els motius d'aquesta relació entre l'amabilitat i el tipus de fantasies sexuals.

Finalment, l'autor de l'estudi també va concloure que les persones que no se senten del tot còmodes amb la intimitat emocional, les persones que busquen experimentar noves sensacions i les persones amb una imaginació hiperactiva solen caure més habitualment en aquestes fantasies.


I Hate The Way I Dont Hate You GIFs - Get the best GIF on GIPHY
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: