Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica amb l'arribada de Shein a Barcelona: què ha passat?

per Redacció, el 1 de juliol de 2022 a les 10:20
Des dels seus inicis ha estat una botiga exclusivament online, però en els últims mesos ha decidit obrir locals temporals a diverses ciutats europees. Estem parlant de Shein, una de les firmes que més triomfa a Espanya.

Fa unes setmanes la marca inaugurava una botiga física a Madrid i ahir ho feia a Barcelona, on centenars de persones van fer hores de cua per poder entrar. Ara bé, la majoria van sortir desil·lusionats. I és que, a diferència de la botiga de Madrid, a la de la capital catalana no es podia comprar. És a dir, només estava permès mirar i emprovar-te peces per a posteriorment adquirar-les a través d'Internet.


Molts van apropar-se al local temporal –hi serà fins al 10 de juliol- pensant-se que es podien comprar roba i es van emportar una sorpresa quan els van dir que es tractava d’un showroom on no estava permesa la venda d’articles. Això sumat a les llargues cues i a la calor va fer indignar els clients i les clientes que van qualificar d’”absurda” la iniciativa de Shein. Què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: