Sèries que no et pots perdre aquest juliol

per Redacció, el 1 de juliol de 2022 a les 11:38
Aquest mes de juliol ve amb moltes novetats i, a continuació, et mostrem 7 sèries que segur que t'encantaran:

 


Versió sense playbuzz

Cómo mandarlo todo a la mierda
L'Alba és una noia a qui li costa adaptar-se als llocs nous. Quan fa poc que és al seu nou institut, s'assabenta que el viatge de final de curs ha estat cancel·lat. Els seus plans d'escapar de casa s'ensorren. Per casualitat, descobreix que un grup de companys tenen un pla perfecte: fer creure als pares que el viatge continua en peu, robar una furgoneta i llançar-se tres setmanes a la carretera. El pla és no tenir pla, anar sense rumb fix, improvisant. Només hi ha algunes regles: no es pot publicar res a les xarxes socials, cal estar sempre en moviment i, el més important, no hi ha marxa enrere. On la puc veure? HBO. Quan? A partir de l'1 de juliol.

Control z (Temporada 3)
Després que un hacker reveli els secrets més íntims dels estudiants a tota l'escola, l'ordre social a El Col·legi Nacional de Ciutat de Mèxic es veu afectat. Els joves populars són marginats, els marginats guanyen estatus i tots són sospitosos. Sofia, una noia intel·ligent amb talent per a la deducció, inicia una carrera a contrarellotge per aturar el hacker abans que més secrets siguin descoberts. Pel camí, aprendrà a fer amics, mostrar empatia pels altres i fins i tot, podria enamorar-se. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 6 de juliol.

¡Qué susto, tía!
Dues amigues intenten fer-se notar el seu últim any d'institut. Però quan una d'elles es converteix en fantasma, haurà de viure al màxim... mentre pugui. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 8 de juliol.

Sintonía (Temporada 3)
Aquesta sèrie dramàtica mostra les vides de tres adolescents: Doni (MJ Jottape), Nando (Christian Malheiros) i Rita (Bruna Mascarenhas), que van créixer a la mateixa favela de Sao Paulo i volen fer realitat els seus somnis, en un ambient en què proliferen la música, les drogues i la religió evangèlica. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 13 de juliol.

Rebelde (Temporada 2)
El col·legi Elite Way comença un nou curs, però un enemic conegut (la societat secreta de la Lògia) amenaça d'esclafar les esperances musicals dels nous al dia. Posada al dia del fenomen 'Rebel'. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 27 de juliol.

HSM: El musical: La serie
Els Wildcats es dirigeixen al Campament Llac Somero, un campament a Califòrnia on, tant ells com els seus companys, passaran un inoblidable estiu ple de romanços, nits sense toc de queda i molt de temps a l'aire lliure. L'ambient es caldejarà i es refredarà quan comencin la producció de 'Frozen' i d'una docuserie relacionada. Seran els Wildcats capaços de donar-ho tot sense deixar ningú a la freda estacada? On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 27 de juliol.

Pequeñas mentirosas: pecado original
Fa vint anys, una sèrie de tràgics esdeveniments gairebé van destrossar Millwood. Ara, actualment, un nou grup de petites mentideres es veu turmentat per un assaltant desconegut. On la puc veure? HBO Max. Quan? A partir del 29 de juliol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: