Aquests són els actors que interpreten als protagonistes de La Casa de Papel a la versió coreana

per Redacció, el 4 de juliol de 2022 a les 06:00
“La casa de papel” és considerada una de les millors sèries de Netflix i ha estat una de les sèries de ficció que més èxit a tingut a nivell mundial en els últims anys. Tot i que ja ha acabat, ara s'ha estrenar la versió coreana, que compta amb els mateixos personatges, però amb rostres diferents.

La sèrie porta el nom de "Money Heist: Korea - Joint Economic Area" i està dirigida per Kim Hong-sun i escrita per Ryu Yong-jae, dos referents en les produccions sudcoreanes. La trama també es basara en un atrac organitzat per un grup de persones que ja no tenen res a perdre i el professor també serà l’encarregat de dirigir el robatori. L’adaptació, de moment, compta amb dues temporades i 12 episodis.

Els actors que donen vida als personatges de la sèrie són artistes amb una gran trajectòria en la televisió i el cinema. A continuació et mostrem qui interpretarà a cada personatge en la versió coreana:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: