Fans de Harry Styles han acampat a l'estadi 5 mesos abans del concert, com aguantaran l'espera?

per Redacció, el 4 de juliol de 2022 a les 11:04
Harry Styles actuarà a Buenos Aires els propers 3 i 4 de desembre. Les seves entrades es van esgotar poques hores després de sortir a la venda i sembla que serà un dels shows més importants d'Argentina.

Tot i que encara queden 5 mesos pel concert, ja es pot trobar un grup de fans acampanant a l'estadi Monumental de la capital. Fins al moment, cap d'ells ha volgut declarar pels mitjans de comunicació, ja que estan rebent algunes burles a través de les xarxes socials, però han explicat que fan torns a la cua per tal de poder seguir estudiant i treballant durant aquests mesos que queden fins al dia del concert.





A més, com han explicat a Infobae, tenen els seus telèfons mòbils connectats a la wifi de l'estadi i asseguren que les seves tendes de campanya estan preparades per casos de pluja, ja que són aïllants i estan equipades pels dies que els esperen. En elles també poden cuinar i preparen plats calents amb encenedors. I, pel que fa als lavabos, els hi deixen els locals del voltant.


Els fans d''en Harry Styles estan esperant el concert amb molta il·lusió, ja que l'any 2020 va haver de cancel·lar el seu concert per la pandèmia i des del 2018 que l'artista no visita Argentina. Tot i això, aquest no serà l'únic concert important que tindrà l'estadi, sinó que abans actuaran grups com Guns N'Roses i Coldplay, de manera que les tendes de campanya podrien comportar algun problema.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: