Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp afegirà una nova (i esperada) opció de privacitat

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 09:23
Actualment, WhatsApp ens permet triar qui pot veure la nostra última hora de connexió, foto de perfil, informació i estat. No obstant això, encara no és possible "ocultar" si estem en línia o no. Doncs bé, pel que sembla això podria canviar.

Segons el portal especialitzat WaBetaInfo, l'app ha confirmat que finalment tindrem l'opció d'escollir qui pot veure quan estem connectats. Com es pot veure en la captura de pantalla, la nova característica de privacitat es trobarà a configuració, concretament a l'apartat "Última vegada i en línia".


 

En la part superior apareixeran diverses opcions per tal que puguem triar entre "tots", "els meus contactes", "els meus contactes, excepte" i "ningú". Així doncs, d'aquí poc tindrem la possibilitat d'ocultar si estem en línia a tots els nostres contactes o només a algunes persones en concret si és el que volem. De moment encara no se sap quan s'afegirà aquesta nova opció, però es preveu que aviat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: