Aquesta famosa cantant i aquest artista es casen?

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 09:38
Després de 5 anys de relació, Taylor Swift i Joe Awlyn es casen o almenys això ho asseguren diversos mitjans. La gran notícia ha sortit a la llum alguns mesos després d'haver-se promès, ja que la parella va decidir mantenir aquesta decisió en secret i compartir-ho únicament amb les seves persones més properes.

La seva relació va començar l'any 2016, uns mesos després de conèixer-se a la MET Gala, on la cantant va assistir amb la seva parella d'aquells moments, Tom Hiddleston. Allà va establir el primer contacte amb Awlyn, un actor, escriptor i compositor britànic conegut pel seu debut a la pel·lícula "Billy Lynn".


Taylor, després de tallar amb Tom, va començar a sortir amb Awlyn i sembla que una de les seves primeres cites va ser l'"after party" d'un concert de Kings of Leon a Nova York. A partir d'aleshores la seva relació va anar fluint i l'any 2017 la cantant va llançar "Reputation", un àlbum on es poden trobar moltes cançons que parlen del seu amor cap a Alwyn.

Això sí, durant els seus anys de relació la parella ha estat molt discreta. A les seves xarxes socials es poden trobar escasses fotografies de tots dos i tampoc és fàcil veure'ls junts a esdeveniments i gales, probablement pel fet que les anteriors ruptures de la cantant van ser molt polèmiques.


Tot i això, sembla que la parella està molt unida i que, fins i tot, algunes cançons de la Taylor com "Champagne Problems" o "Coney Island" van ser escrites per Alwyn, el que demostra que també confien l'un en l'altre en la seva carrera professional.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: