Detenen el conductor d'un autobús d'estudiants per dorgar-se mentre conduïa

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 10:01
La policia de Navarra ha detingut el conductor d'un autobús que ha donat positiu per consum de diferents tipus de droga. El vehicle feia la ruta Salou-Pamplona i transportava un grup d'estudiants, que va ser qui va alertar les autoritats policials en veure que el xòfer esnifava alguna substància mentre estava conduint.
 

Després que els alumnes donessin l'alerta, els agents van detenir l'autobús al peatge de Marcilla, pròxim a Tudela, on van fer-li el control de drogues al conductor. Va donar positiu per consum d'amfetamina, metamfetamina i cànnabis

El conductor va ser denunciat per una infracció molt greu de la llei de seguretat viària. Haurà de pagar una multa de 1.000 euros i perdrà sis punts del carnet de conduir. Els passatgers de l'autobús van haver d'esperar que un altre conductor els anés a buscar, ja que el vehicle va quedar immobilitzat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: