6 errors en sèries que has vist i dels quals no t'havies adonat

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 12:04
A pràcticament totes les sèries podem trobar petits errors que es deuen, sobretot, a la repetició d'escenes, al fet de rodar en dies diferents o simplement a descuits. Si bé alguns passen desapercebuts, altres són detectats pels més atents. Avui us en portem alguns.


 

Versió sense playbuzz
Game of Thrones
En una escena es pot veure un carregador sota de les cames d'un dels personatges. A l'època en què està ambientada la sèrie no existia l'electricitat.

Friends
A Friends el Joey fa 31 anys abans que la Rachel en faci 30, encara que al principi de la sèrie s'havia dit que ell era el més jove del grup.

Simpsons
En un episodi el qual la Marge anuncia que està embarassada de la Maggie, apareix al menjador de la casa familiar una foto de... sí, la Maggie!

Downton Abbey
A una de les fotos promocionals de la sèrie es pot veure una ampolla de plàstic damunt la llar de foc. La ficció està ambientada a principis del segle XX, moment en què aquests objectes encara no s'havien comercialitzat.

Stranger Things
La segona temporada es desenvolupa el 1984. En l'episodi 9, es mostra una taula periòdica que conté 118 elements. No obstant això, el 1984 només se'n coneixien 109.

La Casa de Papel
En una escena en què hi apareixen el Professor i Mariví, la mare de Lisboa, es pot veure com la galeta que acompanyava la tassa de la dona passa de ser de xocolata a ser una galeta Maria.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: