7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 6 de juliol de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Tinc parella i parlem bastant sovint sobre fer un trio. L'altre dia vaig somiar que fèiem un trio amb una de les nostres millors amigues i em va posar molt calenta. Quan estem amb ella no paro d'imaginar la situació. Em fa molta vergonya.

Noia, 18 anys
M'encanten les dones grans, molt més que les joves. Sovint em giro a mirar dones de fins a 50 anys i no puc apartar la mirada. De vegades m'he imaginat alguna professora despullada...ha arribat un moment que ja no em preocupa.

Noia, 16 anys
Fa unes dues setmanes volia anar a comentar-li una cosa al meu tutor, així que vaig anar al seu despatx i li vaig comentar. Primer ho vaig trobar tot normal, però després em vaig adonar que tenia la pestanya del por** oberta.

Noi, 15 anys
A plàstica, el professor ens va ensenyar una escultura d'una noia amb moltes corbes i se'm va empalmar. Vaig anar als lavabos i vaig sentir passes... no vaig tenir temps a reaccionar quan la conserge va entrar al lavabo. Van trucar a casa, però per sort la meva mare no va agafar la trucada.

Noi, 17 anys
A 3r d'ESO un company que m'agradava es va canviar de pantalons abans de fer educació física. Em va donar tant morbo que a l'acabar la classe vaig anar abans i els vaig començar a olorar mentre que em masturbava. Aquella palla va ser brutal.

Noia, 18 anys
Quan portava un mes a un nou institut, una amiga estava amb un noi així de tonteig, res serio. Una nit vam sortir els de classe i com que ella no hi era vaig acabar al llit amb el noi. Al cap d'un temps estaven súper enamorats i junts... mai ho ha sabut.

Noi, 17 anys
Des que sóc petit que tinc una mena de fetitxe amb els peus. No sé per què, però m'excito independentment de com siguin o de qui siguin els peus. A la platja ho passo molt malament perquè m'entren uns calentons de la parra i ja porto 3 banyadors trencats. Necessito ajuda. Si us plau. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: