Prohibeixen anar a veure la pel·lícula dels Minions anant amb aquesta vestimenta

per Redacció, el 6 de juliol de 2022 a les 17:35
L'1 de juliol es va estrenar l'última pel·lícula dels Minions i molts dels seus fans no han dubtat en anar el cinema. Però, degut a un repte de TikTok, els cinemes britànics han  prohibit als espectadors anar vestits amb americana, camisa i corbata.

El repte consisteix a anar amb el grup d'amics a veure "Minions: l'origen de Gru" amb vestit i amb un platan a la mà. El problema, però, és que molts espectadors s'han queixat de l'actitud d'algunes persones, que han arribat a llançar objectes i a cridar durant algunes escenes. És per això que hi ha qui decidit marxar del cinema a mitja pel·lícula i demanar un reemborsament de les entrades, ja que els ha estat impossible gaudir de l'experiència.


La idea va sorgir de l'usuari Bill Hirst a TikTok i ja compta amb gairebé 9 milions de reproduccions. Després d'ell, han estat molts els qui han decidit copiar la idea.
 
@bill.hirst 🍌#fyp #minions #banana ♬ original sound - billh
 
@carsonpaskill #gentleminions #riseofgru @minions ♬ Rich Minion - Yeat
Tot i que alguns cinemes del Regne Unit s'han vist obligats a prohibir aquest perfil d'espectadors, sembla que els creadors de la pel·lícula estan encantats amb la idea. De fet, des del TikTok de Minions s'ha publicat un vídeo que encoratja als seus seguidors a seguir assistint així al cinema i, des del Twitter d'Universal Pictures, s'ha llançat el següent missatge: "Us veiem i ens encanta".

 
@minions Bobspeed you gentleminions. 🤵 #Minions #TheRiseOfGru only in theaters now. #gentleminions #gentlemen #riseofgru #mintok ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: