Miki Núñez denuncia que l'overbooking de Vueling els ha deixat a terra

per Redacció, el 6 de juliol de 2022 a les 21:06
La situació als aeroports ja fa dies que està complicada amb la tornada a la normalitat i l'arribada de les vacances d'estiu, a més de les vagues d'algunes companyies. Avui, el cantant de Terrassa Miki Núñez ha denunciat a les xarxes socials que la companyia Vueling ha deixat a terra part de l'equip del cantant per overbooking. A més, tres dels instruments de l'equip pel concert d'aquesta nit a Sevilla no han arribat. 
 

En el seu perfil d'Instagram, l'artista ha relatat el que els ha succeït. Explica que ells tenien els bitllets amb els seients assignats, però quan han arribat al taulell de facturació els han comunicat que hi havia overbooking i que els seus seients ja els havien assignat a altres persones. Només han pogut pujar quatre dels sis que viatjaven, la resta s'han quedat a terra. "És al·lucinant", replica. 

No només amb això, l'equip també havia pagat anticipadament per poder transportar equipatge especial, és a dir, els instruments. D'aquests, tres tampoc han arribat i no saben on estan. Una situació que compromet el concert a Sevilla d'aquest vespre. Ell mateix ha dit que no li agrada fer ús de les xarxes per denunciar aquests fets, però que "no té cap mena de sentit". 


Des de Vueling, han contestat al cantant demanant-li que es posi en contacte amb la companyia per resoldre l'inconvenient. No obstant això, no s'ha evitat que molts altres usuaris s'hagin sentit interpel·lats amb situacions semblants. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: