Adam Hicks, exestrella Disney, en llibertat condicional després d'atracar amb armes de foc

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 09:21
Adam Hicks, exestrella infantil de Disney Channel, ha aconseguit la llibertat condicional, després de complir una condemna per robatori en segon grau, segons informa el mitjà TZM. L'actor va ser arrestat el 2018 per un robatori amb armes de foc a Burbank, Califòrnia, i condemnat a cinc anys de presó. No obstant això, el jutge li ha donat la condicional després d'un any entre reixes.

Tal com explica TMZ, l'actor i la seva parella Dani Tamburo van ser arrestats després d'atracar a un grup de persones a punta de pistola. Es van emportar els seus telèfons mòbils i els diners en efectiu que tenien.


No era el primer delicte de l'actor Disney. Quan tenia vint anys va ser detingut per la policia per causar aldarulls en una festa i més endavant va tornar a ser arrestat per presumpta violència masclista.

Adam Hicks i el seu pas per Disney

 

Adam va ser un dels nois més populars de Disney Channel durant els primers anys del 2010. Amb 18 anys va formar part de la sèrie Zeke i Luther, on va ser un dels protagonistes. També va formar part de la pel·lícula musical Lemonade Mouth, al costat de rostres tan coneguts com Naomi Scott, Bridgit Mendler i Hayley Kiyoko.

Adam Hicks no és l'única exestrella Dinsey que ha estat detinguda. Mitchel Musso, que apareixia a Hanna Montanta, va ser arrestat per conduir begut i Lalaine, de Lizzie Mcguire, per possessió de drogues, per exemple.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: