Logotip de Adolescents.cat

Han tornat aquests exconcursants de La Isla de las Tentaciones?

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 09:41
Melyssa Pinto i Tom Brusse han tornat? La parella més famosa de La Isla de las Tentaciones 2 ha encès els rumors d'una possible reconciliació després de fer-se un petó en públic. Va passar el 5 juliol en una discoteca catalana on Tom Brusse feia de DJ. L'exconcursant va cridar Melyssa i la va convidar a pujar a l'escenari, on va fer-li un petó després de declarar que era "la dona de la seva vida".

 
De fet, abans del petó, ja feia setmanes que se'ls veia junts: compartint sopars, anant a trobades familiars...i és que tots dos havien deixat clar que ja no estaven distanciats.


Ara bé, el cert és que de moment no són parella. Així ho ha assegurat Tom Brusse a diversos mitjans. "De moment no estem junts, però hem deixat la porta oberta", ha dit.

Tom Brusse i Melyssa Pinto van posar fi a la seva relació durant La Isla de las Tentaciones, després que ell l'enganyés amb Sandra Pica, una de les concursants.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: