Vigila amb aquesta web: és un frau i pretén copiar aquesta famosa marca

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 09:45
Quan arriba la temporada de rebaixes, a tots ens agrada consultar les nostres marques preferides i aconseguir els seus productes a un preu molt més econòmic. Però cal anar molt amb compte i comprar sempre a pàgines fiables, ja que si no podem acabar comprant a una web fraudulenta.

Aquest és el cas de la pàgina thecampingcentral.com, que pretén imitar la marca Pull&Bear i vendre els seus productes a un preu molt econòmic. De fet, afirma ser un outlet de la marca i ofereix roba de temporades anteriors que ja no està disponible. Però, en realitat no té cap relació ni amb Pull&Bear ni amb cap marca d'Inditex i, si et vols fer amb productes de la marca, hauràs de seguir comprant al seu lloc oficial: https://www.pullandbear.com/es/.

 

Com ha assenyalat el projecte desenmascara.me, que es dedica a analitzar possibles webs falses, thecampingcentral.com no és una pàgina fiable. L'objectiu del projecte és ajudar als usuaris a evitar caure en fraus online a través d'una base de dades de llocs web fraudulents.


Per tal d'identificar aquest tipus de web falsos, es poden utilitzar els criteris que Europol ofereix als usuaris a l'hora de comprar online. Algunes d'aquestes recomanacions són:

 Comprovar els apartats "Contacte" i "Sobre nosaltres" de la web.
 Buscar si les fotos són una còpia.
 Mirar que la web sigui "https" i no "http"
 Comprovar la política de devolucions i des de quan existeix la web.

En el cas de thecampingcentral.com, trobem que tal com indica l'eina lookup.icann.org, la pàgina va ser creada l'any 2021. Per tant, encara no té un any de vida i com indica Europol, aquest és un dels criteris que s'han de tenir en compte per detectar un frau. A més, la pàgina té parts de text escrites en francès i altres en castellà, fet que indica que no es tracta d'una pàgina seriosa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: