Aquest és un dels problemes més habituals de les persones amb penis i així afecta les relacions sexuals

per Redacció, el 17 de juliol de 2022 a les 06:00
No tots els penis són iguals, sinó que existeixen diversos tipus i cadascun té unes característiques concretes. El funcionament, però, hauria de ser el correcte en tots els casos, sempre que la forma i la mida sigui estàndard. Però, què passa amb aquells penis que tenen el fre curt?

El fre és la "tela" que uneix el prepuci amb el gland. Una de les seves funcions és ajudar a retirar el prepuci i tornar-lo a la seva posició normal quan el penis està en repòs, és a dir, fer que tingui una forma enrollada al voltant del tronc del penis. Però aquesta no és la seva única funció, sinó que també és una zona molt sensible i, per tant, molt eròtica. De fet, alguns especialistes asseguren que només tocant-lo es pot arribar a ejacular sense necessitat de penetració (reflex ejaculatori).


El problema de tenir un fre curt apareix en el moment de mantenir relacions sexuals. Com explica l'uròleg François Peinado pel portal Cuídate, "quan el penis pateix una erecció, el prepuci es retreu descobrint el gland i alhora el fre que actua com una àncora del prepuci s'estira. Si aquest teixit és molt curt, queda molt tirant i a vegades dificulta la retracció de la pell que cobreix el gland". Així doncs, si costa molt retirar el fre i fer-ho provoca dolor, és un símptoma de què és massa curt.

En aquests casos, com que la mobilitat del fre és limitada, les relacions sexuals poden ser molestes i tenir ereccions doloroses. A més, en estar en tensió, pot esquinçar-se amb facilitat o produir sagnat si no es va amb compte. La part positiva, però, és que això no sol ser cap emergència mèdica i, en molts caos, amb un tractament adequat i assistència urològica pot ser tractat sense problemes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: