Rosalía estrena tres noves cançons en directe a Almeria

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 17:26
Rosalía ha encetat aquest dimecres la seva nova gira, el Motomami Tour, que farà la volta al món els pròxims mesos. Ho ha fet a Almeria on, a més de cantar els temes del seu darrer disc, la de Sant Esteve Sesrovires ha aprofitat per repassar alguns dels seus grans temes -"Malamente" o "Pienso en tu mirá"- i algunes versions de grans clàssics com "Gasolina".
 
Va ser una hora i mitja de concert en què van sonar fins a una trentena de temes. Les 8.000 persones que es van apropar-la al recinte firal de la ciutat van tenir també alguna sorpresa. I és que la cantant no en tenia prou i va voler oferir en directe i en primícia tres noves cançons als seguidors andalusos. 

 

Es tracta de Lao a lao, un single amb ritmes de mambo, Aislamiento Dinero y libertad. Per ara, cap dels tres està disponible, ja que encara no s'han publicat, però Rosalía va prometre que ho farà aviat per a tots els seguidors. A Barcelona, la gira aterra amb un doblet el cap de setmana del 23 i 24 de juliol.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: