Aquest exactor de Los Serrano sorprèn amb el seu canvi radical i anunciant que anirà a Eurovisió

per Redacció, el 8 de juliol de 2022 a les 08:36
Adrián Rodriguez, l'exactor de "Los Serrano" i "Física o Química" ha anunciat que torna a la música amb una cançó que ha creat juntament amb la seva parella, l'actriu de cinema sexual Susy Gala, i portarà el nom de "Only You".

Cute Adrian Rodriguez GIF - Cute Adrian Rodriguez Los Serrano - Descubre &  Comparte GIFs

"El nostre primer tema es diu 'Only You' i és un projecte que hem fet arran de la nostra relació, amb tota la il·lusió i tot l'afecte. Els dos, cada un pel seu costat, hem desenvolupat carreres a la música i ara, al reunir-nos, hem aconseguit crear un estil nou. Des de fa temps, tot és reggaeton i rap, però nosaltres venim amb alguna cosa diferent", així ho ha explicat Susy a LOC.

Amb aquest tema que sortirà a la llum el 18 de juliol, Adrián explicava emocionat que aquest 2023 li encantaria cantar a l'Orgull i representar a Espanya a Eurovisión. "Ens agradaria anar a festival, per què no? Si tenim una cançó molt representativa! Crec que aquest any s'ha fet molt bé, s'ha portat un espectacle i jo penso que nosaltres estem a l'altura d'aquest espectacle, perquè tenim un aire fresc de música", ha confessat ell.


Finalment, Adrián ha explicat que la seva música recorda una mica al pop de Britney Spears i als sons de Timberlake i està segur que "agradarà a tot el públic, sobretot al gay".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: