Revelen la possible causa de la mort de Tyler Sanders, actor de 18 anys conegut pel seu paper a Fear The Walking Dead

per Redacció, el 8 de juliol de 2022 a les 08:51
El passat 18 de juny la indústria de Hollywood es despertava amb la trista notícia de la mort de l'actor Tyler Sanders als 18 anys. El cos de l'artista va ser trobat a la casa que tenia a Los Àngeles, als Estats Units, i les causes de la seva mort no estaven clares.

Ara, després de setmanes d'investigació, s'ha sabut que el tràgic succés estaria relacionat amb una sobredosi de cocaïna, segons informa el portal TMZ. Conegut per interpretar a Sam Underwood a la sèrie Fear The Walking Dead, Tyler Sanders tenia una carrera prometedora.


De fet, estava treballant en dos projectes diferents, un curtmetratge i la pel·lícula The Price We Pay, tots dos en ple procés de postproducció.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: