Logotip de Adolescents.cat

Per què apareix un tió de Nadal en un capítol d'«Stranger Things»?

per Redacció, el 8 de juliol de 2022 a les 10:14
Stranger things és una d'aquelles sèries de Netflix que té un gruix de seguidors importants que esperen impacients nous capítols. Quan surten, els comentaris i crítiques no trigen en aparèixer a les xarxes. Ara, poc després de publicar-se la quarta temporada, un usuari s'ha adonat que la sèrie amaga una curiositat molt catalana.
 

Es tracta d'un tió de Nadal que apareix momentàniament al capítol cinc de la segona temporada. Quin sentit té? Per què hi apareix? Ho explica a RAC1 Jess Royal, la persona que decora el set de rodatge de la sèrie.

Segons ha detallat, Royal s'imaginava la propietària de la casa on apareix el tió com una persona amb "esperit rodamon i independent" a qui li agrada comprar records dels països on viatja. És per aquest motiu que tota la decoració de la casa està basada en relíquies de diferents parts del món, des d'origen nadiu americà o africà fins al tió català.

 

"El que vaig fer va ser anar a diverses vendes de liquidació de patrimoni de persones artistes [...] i allà vaig arreplegar tot d'objectes interessants", explica honestament la set decorator. I és que ella assegura que no sempre sabia què era cada cosa ni quin significat tenia: "Jo l'únic que sabia és que eren objectes d'altres regions del món".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: