Inventen una pastilla contra la ressaca

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 06:00
Regne Unit ha posat a la venda una píndola que promet neutralitzar la ressaca. Es tracta de Myrkl i els seu fabricant, la farmacèutica sueca De Faire Medical, assegura que si et prens dues píndoles una hora abans de començar a beure, fins a un 70% de l'alcohol consumit es descompondrà passats 60 minuts.

Es tracta, segons diuen, del primer producte de la història que descompon l'alcohol de manera efectiva. Sembla que De Faire Medica va inventar aquestes píndoles l'any 1990 i que ha estat investigant des d'aleshores. La fórmula activa els bacteris Bacillus coagulans i Bacillus subtilis, produïts a partir de segó d'arròs fermentat, i conté L-cisteïna, un aminoàcid que es troba a la tonyina i l'avena, entre d'altres, i vitamina B12.


La idea és que aquests bacteris i vitamines actuen sobre l'intestí abans que l'alcohol arribi al fetge i així combat els efectes de la ressaca. Tot i això, aquestes píndoles no actuen a l'estómac i, per tant, no poden fer front al mal de panxa o les nàusees que provoca l'alcohol. A més, tampoc contraresta les conseqüències de beure alcohol en excés com seria la falta de concentració, menys memòria o un temps de reacció més lent.

Així doncs, aquestes píndoles es consideren més aviat un complement alimentari que no pas un fàrmac i, actualment, es poden comprar a través de la botiga online de l'empresa. Sembla que per ara no hi ha intenció de què es venguin a cap supermercat ni farmàcia. A més, volen deixar clar que les píndoles no són una excusa per beure més, sinó que el que pretenen és ajudar a les persones que beuen de forma moderada a sentir-se millor l'endemà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: