Logotip de Adolescents.cat

Què està passant entre aquest actor d'Stranger Things i Doja Cat?

per Redacció, el 9 de juliol de 2022 a les 09:36
Fa uns dies Noah Schnapp, actor que interpreta a Will a Stranger Things, decidia compartir amb els seus seguidors diversos missatges privats que li havia enviat Doja Cat. En la conversa, la cantant confessava que havia tingut un crush amb Joseph Quinn, nou protagonista de la quarta temporada, i li preguntava com es podia posar en contacte amb ell.

Noah Schnapp, pel que sembla, va voler compartir els missatges perquè li van fer gràcia i com a curiositat. Tot i les seves bones intencions, però, el seu comportament no va agradar gens Doja Cat.

En un directe a les xarxes socials, la cantant va mostrar el seu malestar amb l'actor, recordant que ella li havia enviat els missatges en confiança i de manera privada.
 


"El fet que el Noah fes això, que compartís una conversa privada entre els dos, és de ser inconscient socialment i pèssim [...]. Va compartir informació amb la qual no em sentia còmode, com si fos un joc de poder. Ja li he dit algunes coses" deia la cantant.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: