Nova ruptura: Carla Flila assegura que Noelia li ha posat les banyes i explica què ha passat

per Redacció, el 11 de juliol de 2022 a les 08:28
"Estic enfonsada, destrossada, decebuda i cabrejada", així comença el missatge que Carla Flila va publicar aquest diumenge a les seves stories després d'anunciar que ho havia deixat amb Noelia, la seva parella des de feia sis anys.
 

En el missatge, la influencer assegurava que eren les "últimes paraules" que publicaria sobre la seva exparella, ja que necessitava descansar psicològicament. El motiu de la ruptura Aquest cap de setmana Carla Flila difonia diversos vídeos a les xarxes socials on feia públic que ella i la Noelia ho havien deixat.

El motiu? Segons assegurava la influencer la seva exparella li havia posat les banyes. L'engany hauria començat durant el viatge que la Noelia i la Carla van fer amb diverses seguidores a les Maldives i Dubai. "Us recordeu de les festes on jo em quedava sola? Era perquè la Noelia se n'anava a l'hotel d'una de les seguidores a fo***"", diu Carla Flila en un dels vídeos.


 
@cotilleosesp Carla explica porqué lo ha dejado con Noelia #parati#ruptura#cuernos#fyp#tiktok #fakebody#carlaflila ♬ sonido original - .

Segons la influencer, les seves sospites es van confirmar aquest cap de setmana durant la desfilada de l'Orgull de Madrid. Elles i uns amics estaven de festa quan, cap a les dues a la matinada la Noelia va marxar sense donar explicacions. "Vaig anar a casa de la seguidora amb qui havíem anat a Maldives i me les vaig trobar allà a les dues", assegura Carla Filia. "Mai hauria dit res dolent de tu Noelia, però el que m'has fet no té nom", conclou.

En aquest sentit, la Noelia, que ha desactivat els comentaris a les seves xarxes socials, ha anunciat a Instagram que avui donarà la seva versió dels fets.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: