Per què hi ha tanta polèmica amb aquests dos creadors de contingut?

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 06:00
Warner ha contractat al TikToker Nachter i a la streamer d'esports Cristinini per doblar els personatges Mercy Graves i Mark de la pel·lícula de DC Liga de Súper Mascotas.

La contractació d'aquests dos creadors de contingut ha generat molta polèmica i alguns els han acusat d'intrusisme professional. En realitat, però, això no ha estat així, sinó que tots dos tenen experiència prèvia en el doblatge. Nachter ja va participar en la versió en espanyol de Canta!2 i Cristinini s'ha format durant tres anys a l'Estudio Polfor. Cristinini ha volgut respondre a les crítiques a través del seu Twitter, confessant que està molt cansada, ja que com diu: "És igual tot el que treballi, els anys de formació, i el que m'esforci... per molt que estiguis cada dia demostrant les coses, és completament igual... et continuen menyspreant, insultant i parlant de la teva vida com si la coneguessin".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: