La Noelia trenca el silenci i dona la seva versió després de les acusacions de Carla Flila

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 09:37
 Aquest cap de setmana Carla Flila anunciava que ho havia deixat amb Noelia, la seva parella des de feia sis anys. En diversos vídeos publicats a les xarxes socials, la influencer assegurava que la seva exparella li havia posat les banyes.

L'engany hauria començat durant el viatge que la Noelia i la Carla van fer amb diverses seguidores a les Maldives i Dubai. "Us recordeu de les festes on jo em quedava sola? Era perquè la Noelia se n'anava a l'hotel d'una de les seguidores a fo***"", deia la Carla Flila en un dels vídeos.


Segons la influencer, les seves sospites es van confirmar aquest cap de setmana durant la desfilada de l'Orgull de Madrid. Elles i uns amics estaven de festa quan, cap a les dues a la matinada, la Noelia va marxar sense donar explicacions. "Vaig anar a casa de la seguidora amb qui havíem anat a Maldives i me les vaig trobar allà a les dues", assegurava Carla Filia. "Mai hauria dit res dolent de tu Noelia, però el que m'has fet no té nom", concloïa.
 



 
@cotilleosesp Carla explica porqué lo ha dejado con Noelia #parati#ruptura#cuernos#fyp#tiktok #fakebody#carlaflila ♬ sonido original - .

 

La versió de la Noelia

Després d'unes hores de silenci, aquest dilluns a la nit la Noelia decidia donar la seva versió dels fets a través d'stories d'Instagram. "He fet coses que no han estat bé, en totes les relacions hi ha alts i baixos, però no ha estat tot com ha dit ella", començava dient.

En aquest sentit, afirmava que la Carla la va deixar just quan van arribar a Madrid i que per això, quan estaven de fest,a va decidir marxar: "No estava còmode". La Noelia confessa que sí, que se'n va anar a casa de la seguidora amb qui havien anat a les Maldives, la Carmen, però que entre elles dues no va passar res: "Vaig dormir al sofà".

A més a més, explica que la Carla i el seu grup d'amics es van presentar a l'apartament on eren i es van enfrontar amb la Carmen. "Jo estava al sofà i estava flipant. Al final va acabar venint la policia", remarca.

Finalment, deixa clar que s'ha "estimat molt la Carla", però que la relació s'havia tornat "monòtona i tòxica" i que no "duia enlloc". També subratlla que ha estat rebent amenaces de mort arran de tot el que ha passat i que no ho pensa tolerar. "Si torno a rebre alguna amenaça prendre les mesures que siguin necessàries".
 
@directos_polemicas Respuesta de #noeliamoya #cuernos #xybc #carlaflila #viral #polemica #parati #fyp ♬ sonido original - ✌🏼🩸


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: