7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Hi ha tres nois del meu curs que em van al darrere i els tres són amics i tenen personalitats molt diferents. Total, que es barallen entre els tres i quasi mai puc tenir moments a soles amb cap. El que no saben és que sovint em masturbo imaginant-me un quartet entre els quatre.

Noia, 16 anys
Sóc una noia que sempre m'he considerat hetero, però fa un any una amiga meva em va començar a atraure bastant, i entre broma i broma em va començar agradar. Un dia em vaig llençar i em va fer la cobra. Ara s'ha anat d'intercanvi i no em puc liar amb ningú més perquè em fan por les cobres i, a més, penso en ella cada minut. Algú més li ha passat alguna cosa similar?

Noia, 17 anys
Quan tenia 12 anys vam anar de colònies a 1r de la ESO i van venir 2 profes que es notava que estaven enamorats. Es va fer de nit i jo estava amb les meves amigues a l'habitació (cal destacar que estàvem al costat dels profes; paret i paret). El cas, que es va començar a sentir un llit de l'habitació dels professors que no parava de fer soroll; i és que estaven tenint sexe. Les noies de la meva habitació ho van sentir i una va cridar dient que posessin silenciador al llit jajaja. Des d'aquell dia trec bones notes amb aquells dos profes jaja.

Noia, 17 anys
Menteixo sobre anar a moltes discos i festes per fer-me la guai i impressionar als meus amics. Ningú sap que m'ho invento, ja que amb ''els amics que hi vaig'' són inventats i a mi no m'agraden les discoteques. Ho faig perquè no es riguin de mi perquè sembla que a la meva classe, si no surts de festa i la tajas, no ets ningú.

Noi, 15 anys
L'altre dia li vaig demanar el mòbil a mon pare per buscar una persona a les xarxes socials. Vaig fer captures del seu perfil i me les vaig passar per whatsapp. Fins aquí tot normal, el cas és que quan vaig entrar al meu xat i vaig posar la galeria per enviar-me les fotos, vaig veure que el meu pare tenia una foto d'una pol*a i el pitjor es que els llençols que estaven al voltant són els mateixos que tenen al llit els meus pares actualment. Des d'aquest moment no sé què pensar.

Noi, 14 anys
Quan els meus pares no hi són a casa agafo el pot de Nutella i me'l menjo sencer. Per dissimular després en vaig a comprar un altre.

Noi, 16 anys
La meva cançó preferida és la d'en Doraemon. A vegades vaig al metro tot motivat amb els auriculars i la gent es pensa que escolto música «normal», però en realitat sona Doraemon. «Mira, mireu les floooors, com brillen amb el sol...»

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: