Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp afegeix, per fi, una esperada novetat

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 11:30
Els usuaris de WhatsApp per fi podem reaccionar als missatges amb qualsevol emoticona. Fins ara només se’n podien fer servir 6, però finalment s’ha eliminat aquesta limitació i ja es permet escollir entre tot el catàleg de símbols.

Simplement, hem d'entrar a qualsevol xat de WhatsApp i prémer durant uns segons damunt el missatge que vulguem reaccionar. A la dreta de les 6 emoticones típiques, hi apareixerà una icona amb el símbol "+" que ens donarà l’opció de triar aquella que més ens agradi.

Si ho heu provat i no teniu accés a aquesta nova funcionalitat, podria ser que haguéssiu d’actualitzar WhatsApp. Des de la companyia asseguren que les noves reaccions ja estan disponibles en els dispositius Android i iOS.

D'altra banda, WhatsApp està preparant altres novetats. Us en resumim algunes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: