Logotip de Adolescents.cat

Sabies què el clítoris va desapareixer de la història durant un temps?

per Redacció, el 16 de juliol de 2022 a les 06:00
El clítoris és la principal font de plaer sexual femení i al llarg de la història se l'ha conegut amb noms com "la campana", "el botó" o "l'ametlla ensucrada", segons l'enciclopèdia humorística d'expressions vulgars i obscenes de Roger's Profanisaurus. Aquest òrgan ha protagonitzat una de les investigacions més llargues de la història, concretament, de 2000 anys. Però, per què es va trigar tant a trobar-lo?

En realitat, a l'antiga Grècia el clítoris ja es coneixia com a l'òrgan del plaer. De fet, Hipòcrates (500 a.c) creia que la seva estimulació era necessària per procrear, però va prohibir la seva estimulació en solitari. Tanmateix, tot i saber de la seva existència, sembla que el clítoris va ser oblidat durant un temps per totes les persones que habitaven el planeta terra.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: