Qui hi ha darrere dels dissenys que porta Rosalía i quant val la seva roba?

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 12:32
Els outfits de la Rosalía no deixen indiferents a ningú, i és que la cantant ha apostat per la dissenyadora Pepa Salazar, molt implicada en el món de 'motomami'. De fet, va ser qui va donar vida als looks que va dur al live de TikTok on va celebrar el llançament del disc i va crear el vestit verd que va lluir la Rosalía a la presentació de la gira.

"Per mi el més important era que ella se sentís poderosa, que la roba la fes sentir bé. Crec que quan actues transmets una emoció i per això és important com la roba et fa sentir i cal adaptar el disseny. La meva intenció era aconseguir una barreja entre els elements de les motos del disc, el gust per les formes aerodinàmiques, tot el que és sexy, una idea de dona forta i delicada a la vegada", va comentar la dissenyadora en una entrevista.


Pepa Salazar va estudiar disseny de moda a l'Institut Europeu de Diseny (EID) a València. Un cop finalitzats els estudis, va començar a formar part de l'equip creatiu Loewe i l'any 2013 va descobrir el concurs de nous talents de la Setmana de la Moda madrilenya. Va decidir presentar-se a l'edició i no només va guanyar sinó que va repetir triomf l'any següent. Des d'aleshores s'ha convertit en una de les dissenyadores espanyoles més importants.

Els seus dissenys es poden comprar a la seva pàgina web i les peces solen rondar els 350 euros. La Rosalía no ha estat l'única que ha confiat en la firma, sinó que artistes com Kim Kardashian, Nathy Peluso, Dua Lipa o Ester Expósito també són ambaixadores de la marca.


Aquests són alguns dels preus de la dissenyadora:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: