Logotip de Adolescents.cat

Ja té data d'estrena una de les sèries adolescents més esperades de l'any

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 10:25
Si ets fan de 'Pequeñas mentirosas' és possible que faci 2 anys que esperes aquest moment. I és que, finalment, el 28 de juliol s'estrena a HBO Max els 8 capítols de 'Pequeñas mentirosas: pecado original'.

No és la primera vegada que s'intenta seguir l'exitosa sèrie, ja que l'any 2019 van treure el spin-off 'Pequeñas mentirosas: perfeccionistas' i va ser un fracàs. Ara, però, les expectatives estan molt altes i els seguidors de la sèrie que es va estrenar fa més d'una dècada estan esperant impacients el moment.


Com serà aquesta nova producció?
Les protagonistes seran un grup d'amigues que hauran de fer front a un desconegut que vol fer-les pagar per un pecat que els seus pares van cometre. La història transcorre a Milwood i el misteriós enemic és un fantasma del passat, el qual afegeix un toc de terror que la sèrie original no tenia.




Així doncs, aquesta producció transcorre en un poble diferent de l'original i ens presenta a nous personatges: Imògen (Bailee Madison), Minnie (Malia Pyles), Noa (Maia Reficco), Tabby (Chandler Kinney) i Faran (Zaria).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: