Logotip de Adolescents.cat

10 trucs per durar més al llit i gaudir més del sexe

per Redacció, el 14 de juliol de 2022 a les 06:00
Les relacions sexuals no han de tenir una durada concreta i no per ser més llarga serà més satisfactòria. Però sí que és cert que, aguantar més, et dona l'oportunitat de sentir plaer durant més estona. Et permet experimentar més sensacions i tenir un treure-li més partit a aquest moment tan íntim.

Per saber si has acabat abans del que requeria la situació, et pots fer les següents preguntes: tu i la teva parella esteu satisfets? Alguna de les dues parts ha acabat abans del que voldríeu? Si sents que has ejaculat abans de temps, no et preocupis. No sempre és fàcil aguantar tot el temps que un voldria, però hi ha alguns trucs que et poden ajudar a controlar la situació:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: