Detingut de nou Morad per no presentar-se a un judici per conduir sense carnet

El cantant de trap ha passat la nit a la comissaria de l'Hospitalet, de la qual n'ha sortit en llibertat aquest dimecres al matí

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 15:32
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a la nit i fins aquest dimecres al matí el cantant de trap Morad a l'Hospitalet de Llobregat per entregar-li la interlocutòria d'obertura de judici d'una causa en què no s'havia personat fins ara i en què està acusat de conduir sense carnet pels carrers de Tarragona.

Fonts coneixedores del cas han explicat a Europa Press que l'artista ha passat la nit detingut a la comissaria dels Mossos a l'Hospitalet i que aquest dimecres ha passat a disposició judicial a la mateixa ciutat.


Al passar a disposició judicial, el jutge li ha notificat l'obertura de judici -encara sense data- a la causa que investiga el Jutjat d'Instrucció 2 de Tarragona, i després l'ha deixat en llibertat, han afegit fonts judicials consultades per Europa Press.

Morad ja va ser detingut el passat mes d'abril per un altre requisit judicial pendent. No es tracten dels dos únics casos que l'artista és detingut o que ha de passar per un cas judicial. El passat febrer ja va anar a judici per un intent de robatori, del qual ha assegurat que n'és innocent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: