Desallotgen la platja de Sitges per la presència de taurons

Els socorristes han fet una crida als banyistes perquè abandonessin l'aigua i han col·locat la bandera vermella

per Redacció, el 14 de juliol de 2022 a les 13:43
Moments d'incertesa a les platges de Sitges. Els banyistes de diversos punts de la ciutat han hagut d'abandonar l'aigua immediatament davant la presència de taurons i arran de l'avís dels socorristes. Per ara, es desconeix quants exemplars poden haver-hi, tot i que en serien com a mínim dos, segons expliquen a NacióDigital testimonis dels fets.

Anteriorment, aquest matí de dijous també s'ha hagut de prohibir el bany a Vilanova i la Geltrú per la presència de dues tintoreres a la platja de Sant Gervasi. En el cas d'aquest municipi, és el segon cop que passa en una sola setmana. Pel que fa a Sitges, també s'ha substituït la bandera verda per la vermella en qüestió de minuts.

 
Just aquest dilluns l'Associació Cetàcea va informar que havia vist un tauró solraig (Isurus oxyrinchus) al litoral del Garraf. Es tracta ni més ni menys que del tauró més ràpid del món, que pot assolir els 70 km/h i que, a més a més, està en perill d'extinció. L'entitat ha celebrat la troballa de l'exemplar, que va ser albirat el 3 de juliol lluny de la costa nedant a la superfície.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: