Què ha passat entre Carla Flila i Noelia Moya? Resum i situació actual

per Redacció, el 15 de juliol de 2022 a les 10:24
Aquests dies s'ha parlat molt de la ruptura entre Carla Flila i Noelia Moya, una de les parelles espanyoles amb més seguidors a TikTok. Durant l'última setmana s'han publicat diversos vídeos i textos i també han circulat rumors. Tot seguit fem un resum de la situació.

La Carla acusa Noelia d'haver-li estat infidel

 
Aquest cap de setmana Carla Flila anunciava que ho havia deixat amb Noelia, la seva parella des de feia sis anys. En diversos vídeos publicats a les xarxes socials, la influencer assegurava que la seva exparella li havia posat les banyes.

L'engany hauria començat durant el viatge que la Noelia i la Carla van fer amb diverses seguidores a les Maldives i Dubai. "Us recordeu de les festes on jo em quedava sola? Era perquè la Noelia se n'anava a l'hotel d'una de les seguidores a fo***", deia la Carla Flila en un dels vídeos.

Segons la influencer, les seves sospites es van confirmar aquest cap de setmana durant la desfilada de l'Orgull de Madrid. Elles i uns amics estaven de festa quan, cap a les dues a la matinada, la Noelia va marxar sense donar explicacions. "Vaig anar a casa de la seguidora amb qui havíem anat a Maldives i me les vaig trobar allà a les dues", assegurava Carla Filia. "Mai hauria dit res dolent de tu Noelia, però el que m'has fet no té nom", concloïa.
 
 
@cotilleosesp Carla explica porqué lo ha dejado con Noelia #parati#ruptura#cuernos#fyp#tiktok #fakebody#carlaflila ♬ sonido original - .

La versió de la Carmen i la Noelia


Després d'unes hores de silenci, dilluns a la nit la Noelia decidia donar la seva versió dels fets a través d'stories d'Instagram. "He fet coses que no han estat bé, en totes les relacions hi ha alts i baixos, però no ha estat tot com ha dit ella", començava dient.

En aquest sentit, afirmava que la Carla la va deixar just quan van arribar a Madrid i que per això, quan estaven de festa va decidir marxar: "No estava còmode". La Noelia confessa que sí, que se'n va anar a casa de la seguidora amb qui havien anat a les Maldives, la Carmen, però que entre elles dues no va passar res: "Vaig dormir al sofà".

 
@11bira Xd🌚 #viral ♬ sonido original - user022117110135048610


En aquest sentit, la Carmen també va publicar diverses stories confirmant la versió de la Noelia i donant més detalls. "A Maldives en cap moment vaig estar sola amb la Noelia. Hi ha molts vídeos editats i retallats, però tinc proves que demostren que estàvem amb més gent", deia.

Pel que fa al viatge a Madrid, la Carmen descrivia que la Carla i 4 amics més es van presentar al pis on ella i altres persones s'estaven allotjant i on la Noelia havia anat després de discutir-se amb la seva parella. "Quan vaig obrir la porta em van començar a insultar. Em van pegar, estant jo sola i ells 5", afirmava la Carmen. Va ser llavors quan va venir la policia i tothom va marxar corrent. Finalment, remarcava que és "heterosexual i que mai" va tenir relacions sexuals amb la Noelia.

 
@cotilleoo.com RESPUESTA DE CARMEN #parati #viral #fyp #carlaynoelia #foryou #ruptura #🏳️‍🌈 ♬ Villano Antillano: Bzrp Music Sessions, Vol. 51 - Bizarrap & Villano Antillano


El cas acabarà als tribunals?


Després de les declaracions de la Carmen i la Noelia, la Carla va difondre una story on subratllava que les acusacions que s'estaven fent contra ella –referint-se a les paraules de la Carmen i la Noelia- eren falses i va demanar una rectificació. Si no amenaçava en portar el cas als tribunals pels danys i perjudicis causats.

De moment no se sap com acabarà tot plegat, però sembla que la situació podria haver-se calmat. Aquest dijous la Carla explicava a Instagram que estava intentant "retrobar-se" i començar "una nova etapa". "Amb el temps miraré enrere i sabré que tot el que he patit ha valgut la pena per ser realment feliç", deia.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: