Aquests dos famosos es casen per sorpresa a Las Vegas

per Redacció, el 18 de juliol de 2022 a les 06:00
Jennifer Lopez i Ben Affleck s'han casat a Las Vegas aquest diumenge 17 de juliol. Així ho ha confirmat el portal estatunidenc de notícies TMZ i la revista People.

Sembla que TMZ ha tingut accés al registre judicial i ha pogut corroborar de primera mà que la parella s'ha casat, ja que apareix la firma de Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez a la llicència. Una persona propera a la parella ha explicat a People que "la cerimònia ha estat molt, molt petita. Només la mare de Jennifer i els seus fills han estat presents. Només volien casar-se i és el que han fet".


Tot i això, es desconeix si Violet, Seraphina i Samuel, els fills que Ben Affleck té amb Jennifer Garner, també han estat presents a la cerimònia. Per ara, cap dels representants de la parella s'han manifestat respecte al casament.

Com va explicar la mateixa Jennifer Lopez el passat mes d'abril a través d'un comunicat a la seva newsletter i també a les seves xarxes socials "em vaig quedar literalment sense paraules i ell va dir: 'això és un sí?' Vaig dir que Sí, per descomptat que això és un Sí". La data d'aquest dia tan especial no s'havia fet pública i finalment ha tingut lloc aquest 17 de juliol.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: