Logotip de Adolescents.cat

Així s'està guanyant la vida l'exactor de Hollywood Armie Hammer després de perdre tots els papers

per Redacció, el 31 de juliol de 2022 a les 06:00
Armie Hammer va formar part de quatre pel·lícules en tan sols quatre anys i va ser considerat una jove promesa del cinema. I és que després de protagonitzar 'Call me by your name', juntament amb Timotheé Chalamet, l'actor va començar a aparèixer a totes les alfombres vermelles.

Però la seva vida va canviar per complet quan va rebre una denúncia per abús sexual. A partir d'aquell moment van sortir a la llum les seves addiccions amb el sexe i les drogues, els seus conflictes familiars i la seva simpatia amb el canibalisme. Aquests fets van provocar que l'actor mai més fos proposat per interpretar cap paper i va ser acomiadat de projectes com "Shotgun Wedding" amb Jennifer López, 'Billion Dollar Spy' l'obra de Boradway i la sèrie 'The Offer' on va ser substituït per Miles Teller.


Després de passar 9 mesos ingressat per curar les seves addiccions, sembla que l'actor ha tornat a les Illes Caiman, concretament a l'Hotel Morritt's Resort, a prop d'on viuen els seus fills. Com ha confirmat el mitjà local TMZ, l'exestrella de Hollywood es troba venent packs de vacances a l'hotel. Tot i que al principi aquest ho va negar defensant que simplement l'exactor estava passant molt temps a l'hotel, sembla que sí que està treballant a l'hotel i intentant refer la seva vida.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: