Logotip de Adolescents.cat

La nova ficció adolescent de Netflix que promet convertir-se en una de les sèries d'aquest estiu

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 11:56
Alma. Aquest és el títol del nou thriller adolescent que arribarà a Netflix el 19 d'agost i que promet convertir-se en una de les sèries d'aquest estiu. Creada per Sergio G. Sánchez, la producció fa servir la fantasia per tractar temes emocionals i per parlar de sentiments sovint oblidats.

"La profunditat i el viatge emocional que fan els personatges la fa diferent", assegura en una entrevista Mireia Oriol ('Les de l'hoquei'), la qual es posarà en la pell de la protagonista de la sèrie . També formaran part de la ficció altres joves talents com Pol Monen, Álex Villazán, Javier Morgade, Claudia Roset i Nil Cardoner.


De què va la sèrie? Segueix la història de l'Alma, una adolescent que es queda sense records després d'haver sobreviscut a un brutal accident d'autobús en el qual moren gairebé tots els seus companys. La jove haurà d'intentar ajuntar les peces del puzle del seu passat per a redescobrir qui és i donar una explicació a l'incident que va canviar la seva vida.

La sèrie tindrà 9 capítols de 50 minuts cada un i estarà disponible a partir del 19 d'agost a Netflix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: