L'illa catalana que potser no coneixes i que és un paradís natural

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 12:34
Tot i que és una de les illes més grans de Catalunya, amb 1.400 hectàrees i gairebé cinc quilòmetres, l'Illa de Buda és una de les grans desconegudes tant per turistes com per residents. Situada a l'extrem oriental del Delta de l'Ebre, a la comarca del Montsià i pertanyent al municipi de Sant Jaume d'Enveja, és un dels aiguamolls més ben conservats de la península Ibèrica.

A més a més, és tot un exemple de sostenibilitat, malgrat els obstacles que ha suposat -i suposa- el canvi climàtic i els temporals que l'han feta recular. La varietat vegetal és un dels principals atractius de l'illa, formada principalment per camps d'arròs i boscos de ribera. Per això, un dels seus pilars econòmics és l'agroturisme, una forma de conèixer ambients naturals on fer excursions, relaxar-se, navegar i fins i tot participar en les tasques agrícoles de la zona.

La masia s'ha transformat en un allotjament turístic, que disposa de tres plantes amb tres habitatges separats d'entre tres i sis habitacions, totes elles, amb lavabo complet, cuina i sala d'estar. Per accedir a l'Illa de Buda, s'ha de conduir fins a Riumar, que està a una hora i quatre minuts de Tarragona si s'opta per anar per l'AP-7. Després, s'hi pot arribar amb un vaixell o, pels més aventurers i aventureres, amb una piragua o caiac. Us deixem amb fotos d'aquest preciós espai:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: