La història d'un fan que va assistir a un concert de la Rosalía i va acabar ballant amb ella

per Redacció, el 21 de juliol de 2022 a les 06:00
El tiktoker Vladik que compta amb més de 80.500 seguidors va poder complir un dels seus somnis i sortir a ballar amb la Rosalía en un dels seus concerts.

Per recordar aquest gran dia, va gravar l'experiència i ho va compartir al seu TikTok. Vladik explicava que havia arribat d'hora al concert i que, quan ja es trobava entre les primeres files per veure el concert, una persona de l'equip de la Rosalía va anar a parlar amb ell. Li va demanar que li ensenyés algun dels seus vídeos de TikTok per demostrar el seu talent per pujar a ballar amb l'artista i així va ser.

 
@vladik97al Responder a @mangelpeabody la parte del escenario en mi video anterior💖💖 #vladik97al #rosalia #larosalia #motomami #motomamiworldtour #motomamitour ♬ sonido original - vladik

Així doncs, li van posar una polsera i el van convidar a viure aquesta experiència. Quan va arribar el gran moment, explica que li van treure totes les seves pertinences (mòbil, etc.) i va pujar a l'escenari. En el segon vídeo que va publicar se'l pot veure amb una samarreta rosa ballant molt a prop de la Rosalía i fent-li un gest de cor amb els dits. S'observa com la cantant li torna el gest amb una mostra d'agraïment. Segur que serà una nit que Vladik mai oblidarà.
@vladik97al mencionad mucho a @La Rosalia para que lo vea🥹✨ Todavía no consigo asimilar nada de lo que pasó💖 #rosalia #larosalia #motomami #motomamiworldtour #motomamitour #vladik97al ♬ sonido original - vladik

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: