Logotip de Adolescents.cat

Què li passa al clítoris després d'un orgasme? La sensació que molta gent experimenta i de la qual es parla poc

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 13:43
Has notat el clítoris molt sensible després de tenir un orgasme? Has intentat estimular-lo segons més tard i la sensació ha estat estranya? Has de saber que 9 de cada 10 persones amb vagina tenen el clítoris hipersensible després d'arribar al clímax.

Tal com expliquen des de Platanomelón, es tracta d'una situació molt habitual. Per tant, si l'has tinguda no significa que pateixis cap afectació o que no puguis experimentar el plaer de manera "normal".


Per què passa això? Una de les transformacions que viuen les persones amb vagina quan estan excitades és la dilatació (augment de diàmetre) dels vasos sanguinis. Aquest augment de flux de sang cap a la zona genital té com a resultat que el clítoris s'infli i això és el que fa que estigui encara més sensible.

Aquesta hipersenibilitat pot allargar-se diversos minuts i, per tant, produir incomoditat. Així doncs, el millor és donar-se un temps i centrar-se en altres zones erògenes o en les carícies i els petons.


Vulvárias vagina vulva clitoris vulvarias GIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: