S'han reconciliat aquestes dues influencers espanyoles?

per Redacció, el 20 de juliol de 2022 a les 06:00
Aquests dies s'ha celebrat el festival Tomorrowland i, com sempre, hi han assistit desenes d'influencers. El que potser era menys previsible és que Marina Riverss i Claudia Garcia hi anessin juntes. I és que, com segurament recordareu, estaven distanciades des del 2021 i la polèmica de Cancun.

Què va passar? El 2021 a TikTok hi havia un grup de creadors coneguts com 'El Team', del qual formaven part Marina Riverss, Claudia Garcia, Rurru, Carlota Moon o Marru. Un dia, Marina Riverss va publicar un vídeo en el qual comentava que no havia estat convidada a Cancun amb tot el grup: "No han volgut comptar amb mi i suposo que ja no formo part del team", afirmava.

 

Claudia García, amiga íntima de Riverss, va assegurar que li havien explicat el projecte, però que ella l'havia rebutjat. Des de llavors la seva relació es fa refredar. Ja no se les veia juntes, es van deixar de seguir a les xarxes socials...Sembla, però que ara, un any després, es podrien haver reconciliat.



 

Per Coachella ja se les va veure juntes i han tornat a estar plegades a Tomorrowland. Marina Riverss va fer un directe amb influencers com Abril Cols i Andrea Palazón, però on també hi apareixien de fons Claudia García i Nico Vint, la seva paella. Així doncs, sembla que haurien solucionat els malentesos del passat i reprès la seva amistat.
 
@vibessmarinax ¿Se reconciliaran? Esperemos que sii ❤️ @_riverss_ @clauudia_garciaa ♬ оригинальный звук - safterdit
 
@.marinamicasitaa vuelven a estar otra vez juntas. aaaaaaaa que emocion☺😭.que lloroo@_riverss_ @clauudia_garciaa mencionadas a tope en coments#apoyo #viral #riversteamo ♬ sonido original - ⚡Candela⚡ fp


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: