Logotip de Adolescents.cat

L'actriu d'aquesta famosa sèrie s'ha casat aquest estiu per sorpresa

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 16:14
Anya Taylor-Joy, la protagonista de la famosa sèrie de Netflix 'Gambito de Dama', s'ha casat aquest estiu amb el músic i model nordamericà Malcolm McRae.

Sembla que han celebrat el casament d'una manera molt íntima i discreta. De fet, encara no s'ha confirmat on ha tingut lloc aquest esdeveniment tan especial, només se sap que ha estat als Estats Units. Aquesta notícia ha agafat per sorpresa als seus fans, ja que la parella només fa 9 mesos que està sortint i es van comprometre fa tan sols unes setmanes.

 

Els rumors sobre el seu possible compromís van començar fa poc temps, quan es va poder veure a Taylor-Joy amb un anell al seu dit anul·lar esquerra. Ni ella ni la seva parella, Malcolm McRae, van arribar a confirmar els rumors del possible casament.


Com explica Page Six, l'actriu està treballant en 'Furiosa', la preqüela de 'Mad Max: Fury Road' i per aquest motiu ha hagut de tornar ràpidament a Austràlia després del casament. Per ara no podran gaudir de la lluna de mel, però quan acabi el rodatge sabrem de quina manera celebrarà la parella el seu amor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: