Logotip de Adolescents.cat

Les millors postures per dormir i descansar les nits d'estiu

per Redacció, el 15 d'agost de 2022 a les 06:00
Dormir bé a les nits d'estiu no és gens fàcil. La calor no et permet descansar i donar voltes al llit només empitjora la situació. Però hi ha certes postures que et poden ajudar a dormir una mica millor aquests dies.

Segons els experts, la calor que sents depèn del percentatge del teu cos que toca el llit i de com ho fan òrgans com el cervell, el cor, l'estómac i els pulmons. És a dir, com menys contacte tinguis amb els llençols, menys calor tindràs.

Jaime Leinhardt, el fundador de la important marca de coixins i matalassos, ha indicat que "si dones voltes al llit a la nit, la variabilitat del teu ritme cardíac augmenta. Això fa que tinguis més calor, ja que més sang es bombeja pel cos. Per això quan les temperatures són més altes, la gent generalment s'escalfa encara més i està més incòmode".

L'expert recomana no dormir mai boca a baix perquè és la situació que més calor genera i, a més, no està recomanada mèdicament. Així doncs, les dues postures per dormir les nits caloroses són:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: