La Universitat Estatal de Texas oferirà un grau sobre aquest famós cantant

per Redacció, el 22 de juliol de 2022 a les 06:00
La Universitat Estatal de Texas oferirà el grau "Harry Styles i el culte a la celebritat: identitat, Internet i la cultura pop europea". Així ho comunicava l'organitzador del grau en un tuit que poc ha trigat a fer-se viral: "És oficial, oficial. Estic impartint el primer curs universitari del món sobre el treball de Harry Styles".
 
Des dels seus inicis en la música, Harry Styles ha aconseguit ser un referent per a molta gent, tant quan formava part de One Direction com amb la seva carrera en solitari. És per això que el doctor Louie Dean Valencia ha considerat oportú crear aquest grau i ha explicat a una entrevista amb KXAN que "els historiadors sempre han fet servir artistes, músics per comprendre un moment de la història".


Què s'aprendrà?
El curs "s'enfoca en el músic britànic Harry Styles i la cultura popular europea per comprendre el desenvolupament cultural i polític de la celebritat moderna en relació amb qüestions de gènere i sexualitat, raça, classe, nació i globalització, mitjans, moda, cultura de fanàtics, cultura d'Internet i consumisme".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: