Noah Schnapp parla sobre la polèmica amb Doja Cat després d'haver compartit unes converses privades

per Redacció, el 22 de juliol de 2022 a les 06:00
Finalment, Noah Schnapp s'ha disculpat amb Doja Cat per haver ferit els seus sentiments i haver atacat la seva privacitat.

El conflicte va començar quan Noah va compartir per TikTok un vídeo amb captures d'una conversa que va tenir amb Doja on ella li confessava que se sentia atreta pel seu company de Stranger Things, Joseph Quinn. Aquest vídeo ja ha estat esborrat, ja que Doja va comunicar ràpidament el seu malestar amb la situació.


Tot i això, l'acte de Noah li va semblar molt "molt degradant i explotador" i el va acusar de ser inconscient socialment i pèssim. Però els fans de l'actor no van trigar a contestar a la rapera acusant-la d'haver demanat a un nen de 17 anys que l'ajudés a lligar amb el seu company de repartiment, fet que tampoc havia estat coherent per part seva.
 

Finalment, Noah va publicar un Tiktok utilitzant la cançó 'Kiss Me More' de Doja Cat i als comentaris va comentar el següent: "Nois, està tot bé, m'he disculpat i encara la segueixo i m'agrada la seva música, sense ressentiments".
 
@noahschnapp

Beat my score

♬ kiss me more - audios <3

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: