Avantatges i inconvenients de presentar la teva parella als pares

per Parella, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:00
Quan comences a sortir amb una persona i la relació es torna seriosa, saps que tard o d'hora arribarà el moment de conèixer els pares. És una situació que pot resultar incòmode al principi i que pot fer molta vergonya, però sents que ho has de fer. T'has preguntat alguna vegada què passaria si decidíssiu no fer aquest pas? Des de SModa expliquen que cada dia són més les persones que es fan aquesta pregunta.

I és que moltes parelles han deixat de veure la necessitat de conèixer als pares de l'altra. I la veritat és que, tot i que pot tenir avantatges, també té alguns inconvenients. A continuació te'ls expliquem:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: